.

Neden Eltek Jeneratör?

0 yorum
Satış:


Geniş Bayilikleriyle Müşterilerinin İhtiyaçlarına Anında Cevap Veren Eltek Jeneratör Bölgesinde Satış ve Satış Sonrası Hizmetlerinde Lider Olmayı Benimsemiştir.
 
 
                         Kiralama:                                                                        
Şebeke Enerjisinin Olmadığı Sahalarda Bölgesinde Kiralık Jeneratörleriyle Müşterilerinin İhtiyaçlarını Girdermekte Olup Kiralama Sonrası Servis Hizmetide Vermekteyiz.









Satış Sonrası Hizmetler:
Her Güçte Jeneratör Gruplarının Şebeke Yedeği Veya Şebekenin Olmadığı Yerlerde Jeneratörlerin Daha Verimli Olabilmesi İçin 50. Saat Ve Sonrasındaki Her 200. Saatlik Periyodik Bakımları Gerekmetedir.Bu Hizmetleri En İyi Şekilde Yerine Getiren Eltek Jeneratör Atölye Ortamında Jeneratörlerinizin Her Türlü Arızalarını Gidermek İçin Deneyimli Servis Elemanlarıyla Hizmetinizdedir.Bizimle İletişime Geçmeniz Durunumda Jeneratörlerinizin Verilimliliğini Artırmak İçin Çalışma Saatlarini Takip Edip Bakımlarızı Zamanında Ve Doğru Şekilde Yaptıra Bilirsiniz.



Yedek Parça:
Eltek Jeneratör Olarak Bütün Jeneratör Motorlarının Yedekparçalarını(Pompa,Filtreler,Kapak Contaları,Kayışlar, Vs.) Firmamızla İletişime Geçerek Temin Edebilirsiniz.





Comments

0 comments to "Neden Eltek Jeneratör?"

Yorum Gönder

 

Kuruluş 2012 Tüm Hakları Saklıdır. Eltek Jeneratör - Kabinli Jeneratör - Otomatik Jeneratör - Kiralık Jeneratör - İkinci El Jeneratör